Nurofen tinteste durerea

 Revista VIVA
.
Fiecare dintre noi experimenteaza dureri de cap, de spate sau musculare care te iau pe neasteptate si te impiedica sa iti continui activitatile cotidiene asa cum iti doresti.

NurofenDurerea este o senzatie pe care o resimti si o percepi intr-un mod unic, personal.

In acele momente primul tau gand se indreapta catre medicamentul pe care il poti lua, astfel incât sa scapi rapid de durerea care nu iti da pace. Insa nu toate analgezicele actioneaza la fel.

Nurofen gaseste locul dureros si actioneaza rapid si eficient, redandu-ti in scurt timp confortul si starea de bine astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment.

Nurofen este foarte bine tolerat de organism si de aceea este preferat in tratamentul unui spectru larg de dureri ocazionale de intensitate moderata.

Nurofen te ajuta sa treci cu succes peste peste durerile de cap cauzate de stres sau activitatile zilnice, peste durerile menstruale, durerile musculare, de spate sau reumatice.

Pret recomandat Nurofen 200 mg (12 comprimate): 12.4 lei

Nurofen intregeste gama produselor de ingrijire a sanatatii ale companiei Reckitt Benckiser. Din aceasta gama fac parte si brandurile Strepsils, Clearasil, Karvol si Optrex.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton