Noul terminal Prada by LG, disponibil in Romania

 Revista VIVA
.

Prada by LGLG si Prada lanseaza pe piata din Romania noul terminal Prada by LG.

Cel mai nou terminal Prada by LG (Model: LG-KF900) ofera o serie de functii tehnice adaptate celor mai sofisticate preferinte in domeniul telefoniei mobile.

In exterior, noul terminal pastreaza acelasi aspect minimalist care a devenit un element cheie in realizarea design-ului terminalelor cu ecran tactil din intreaga lume.

O schimbare definitorie la noul terminal consta intr-o serie de elemente estetice care ofera un look profesional, un aspect mai sofisticat, fiind in acelasi timp si un instrument eficient de comunicare.

Noul Prada by LG este dotat cu functii avansate, imbunatatite fata de primul model: interfata cu tehnologia UI flash activa, capacitatea de conexiune 3G HSDPA la peste 7.2 Mbps si o camera foto de 5 megapixeli, cu functii avansate precum inregistrarea video in slow motion si redare DivX. Alte caracteristici includ Wi-Fi, browser full HTML si apelare video.

O adevarata inovatie in materie de rafinament si stil, cel de-al doilea terminal Prada by LG combina elementele specifice primului model cu elemente definitorii Prada precum tonuri de apel, wallpaper si videoclipuri selectate special pentru a oferi o experienta unica utilizatoilor.

Noul terminal Prada by LG este disponibil la pretul de 1899 lei, la distribuitorii specializati.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton