Noul SEAT Ibitza

 Revista VIVA
.
Creat pentru a spori emotiile, noul SEAT Ibitza este unul dintre cele mai sigure automobile, obtinand 5 stele la testele EuroNCAP.

Invitatia la petrecerea de lansare in Romania a noului SEAT Ibitza a fost cat se poate de binevenita. In primul rand pentru ca iubitorii de cai putere nu spun niciodata „e destul” si apoi pentru ca evenimentul a avut loc la clubul Cortina, adica undeva la racoare si multa verdeata.

Noul SEAT Ibitza

S-ar putea spune ca a fost un party pentru domni (da, cu siguranta au fost mult mai multi barbati decat femei), dintre vedete venind Ionut Lupescu (pe care l-am auzit vorbind despre semifinala Turcia-Germania), Dan Capatos, Zoli de la Sistem sau baietii de la Suie Paparude care au si cantat in timp ce invitatii au admirat noul model SEAT.

Dupa ce s-a inserat a urmat un joc de lasere, apoi toata lumea a putut urmari cea de a doua semifinala, Rusia-Spania.

Noul SEAT Ibitza

Noul membru al familiei SEAT se remarca prin sportivitate si design, precum si prin precizia de inalta calitate, presedintele SEAT, Erich Schmitt descriinu-l drept „un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tanar… care sunt preocupati de mediul inconjurator.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton