Momentele speciale devin amintiri pretioase

 Revista VIVA
.

Pastreaza pozele celor dragi cu noua rama foto digitala Philips SPF4308!


Adauga o nota personala fiecarui dar si permite-i persoanei dragi sa pastreze pentru totdeauna amintirile pretioase, cum ar fi aniversarea voastra, sarbatorile sau zilele de nastere ale prietenilor si rudelor. Cu siguranta, o imagine rosteste mii de cuvinte. Dar acum poti sa adaugi propriile mesaje speciale la fotografii si sa setezi remindere/memento, facand cadoul tau si mai memorabil si mai semnificativ!

Cu noua rama foto Philips SPF4308 setezi un memento pentru orice eveniment important, fotografiile selectate afisandu-se la datele si orele indicate pentru a-i reaminti de tine si de urmatoarele aniversari, zile de nastere si alte ocazii importante, de fiecare data.

Nu astepta…alege-l si trimite-l. Cadoul tau e atat special si atat de usor de folosit. Meniul cu pictograme ofera cea mai buna experienta de navigare, cautare si organizare.

Fotografiile pot fi vizualizate cu 10 stiluri de colaje, iar ora poate fi afisata in 15 modele de ceasuri animate distractiv. Poti stoca oricate fotografii doresti, fisiere JPEG de pana la 10MB, pentru ca rama foto digitala are o capacitate a memoriei incorporate de 512MB.

Este dotata cu tehnologia unica de optimizare a imaginilor imagen Pro, care analizeaza fotografiile automat pentru nivel sporit de acuratete si profunzime a culorii si un contrast elegant. In plus, imagen Pro ofera o culoare a pielii imbunatatita, imagini mai clare si vizualizarea fotografiilor fara palpairi, un aspect foarte important in cazul imaginilor statice.

Pentru ca amintirile atat de pretioase sa ramana mereu aproape si la fel de vii!

Pret estimativ: 469 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton