Lenjeria Sarrieri e la un click distanta

 Revista VIVA
.

Vesti bune pentru fanii I.D.Sarrieri: tinutele speciale de lenjerie pot fi cumparate acum si online la www.shop.SARRIERI.ro, de oriunde din tara.

Se apropie o luna plina si cum va stiti deja perfect masurile si modelele preferate, Sarrieri s-a gandit ca ar fi minunat sa va relaxati comandandu-va de acasa cele mai senzuale piese de lenjerie din noua colectie.

I.D. Sarrieri

Puteti vizualiza simplu noua colectie realizata din dantela Chantilly si matase, catifea, piele brodata si cristale Swarovski negre
.
Fie ca optati pentru corsete cu design sofisticat (preferatele actritei Keira Knightley), sutiene triunghi moderne (Cameron Diaz e innebunita dupa ele), balconette accesorizat cu cristale Swarovski si bretele bijuterie (alegerea lui Nicole Kidman) modele sexi de push-up (« secretul » Evei Mendes pentru un decolteu de invidiat), sutienul perfect e doar la un click distant.

Adaugati in cosul de cumparaturi slipi a la Marilyn Monroe si portjartiere senzuale (un look pin-up ales de Katie Holmes) si primiti setul perfect de lenjerie la usa.

Inca de la prima achizitie beneficiati de 10% discount, iar livrarea se face in doar 24 de ore in Bucuresti si 48 de ore in tara.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton