Incearca pastele traditionale italiene De Cecco

.

Istoria pastelor De Cecco este o poveste de succes si incepe in Italia secolului 19 intr-o zona fantastica de munte, localitatea Fara San Martino.

Aici don Nicola De Cecco producea in moara lui cea mai buna faina din regiune si precum se obisnuia de generatii, tatal ii transmite toata arta sa fiului Filippo care dadea astfel viata unei noi ere in istoria familiei, incepand productia pastelor.


Don Filippo De Cecco, combinand experiente vechi dar avand si cunostinte de inginerie, creeaza un nou model de utilaj ce realizeaza produsul final, uscarea la joasa temperatura (10 grade).

Pana in acel moment uscarea pastelor era facuta la soare, aceasta metoda fiind cea care garanta rezistenta sa in timp. Aici un rol important il are izvorul de apa De Cecco care este unica sursa a apei din productie, apa ce are constant 10 grade.

De asemenea, un alt amanunt foarte important este trefilarea pastelor in bronz care, desi mai scump ca si procedeu de fabricatie, asigura pastei finite o porozitate specifica care permite o aderenta superioara la sosuri.
In cursul anilor multe s-au schimbat insa pastele De Cecco au ramas neschimbate prin calitate si traditie.


Incearca oricare din variantele de paste De Cecco: spaghettini, farfalle, penne, gnocchi, fusilli, fettucine, tagliatelle, etc… sau delioasele sosurile speciale pentru paste si te vei convinge de calitatea superioara a acestor produse.