Incearca noul Redd's cu lamaie!

 Revista VIVA
.

In vara asta, berea Redds se relanseaza cu un nou gust, o infatisare mai feminina si cu o noua provocare pentru femei: urmati-va curiozitatea!

Incearca noul Redd's cu lamaie!Dupa Redds Fest Week (1-8 martie) si numeroase incursiuni in teritoriile indragite de femei, intre filme, muzica, shopping si carti colorate, berea Redds exploreaza o noua latura a feminitatii: curiozitatea. Incepand cu gustul reinventat si continuand cu multe alte surprize, noul Redds Fresh iti promite o rasplata pe masura daca iti urmezi curiozitatea!

Redds pe care il cunosti, dar mai fresh si mai feminin

Redds, prima bere cu arome din Romania, a apropiat femeile de universul berii prin gustul fresh si aromat. Femeile iubesc noutatile si se reinventeaza in permanenta, asa ca Redds, pentru a le oferi intotdeauna ce isi doresc, si-a reinventat gustul. Noul Redds Fresh este mai savuros datorita sucului natural de lamaie, prezent in proportie de 4,5% si are o cantitate mai scazuta de alcool: 4% in loc de 4,5%, in varianta anterioara.

Noul ambalaj insoteste noua reteta cu linii mai elegante si feminine si elemente cromatice care indica prospetimea si bogatia nuantelor de gust. Astfel, Redds isi defineste o identitate distincta, mai apropiata de universul feminin. Noua formula intareste pozitia Redds ca berea preferata in categoria ei, care pretuieste feminitatea si pe care femeile o recunosc ca fiind a lor.

O campanie cu si despre curiozitatea feminina

Noul Redds are sustinerea unei noi campanii de comunicare: „Redds iti rasplateste curiozitatea'. Centrata in jurul site-ului www.redds.ro, campania vorbeste despre curiozitate, un element-cheie al feminitatii, pe care o incurajeaza prin diferite recompense.

Daca esti „Oarecum curioasa', afli de pe site-ul Redds cele mai tari recomandari in materie de moda, calatorii, filme, carti si multe altele. Daca esti „Curioasa' pur si simplu, poti sa „tragi cu ochiul', in direct, la atmosfera unor locuri in care nu te afli, dar poate ti-ai dori sa fii. Daca esti „Foarte curioasa' …afla de pe site ce surprize ti-a pregatit Redds. Pentru ca doar cele curioase au cu adevarat de castigat!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton