Huawei lansează noul Huawei P10, o combinație uimitoare între tehnologie și artă

 Popescu Alexandra
.

Huawei a lansat două două noi modele de telefoane din gama sa de vârf: Huawei P10 și Huawei P10 Plus, în cadrul MWC 2017.

Mult așteptatele modele adăugate seriei P reprezintă o combinație dintre un hardware performant și cele mai recente progrese în materie de software. De aceea, Huawei aduce și noi caracteristici: camere Leica noi, o nouă gamă de culori, dar și finisaje speciale și calitative.

Cultura și tehnologia continuă să se intersecteze în ceea ce privește fiecare aspect al vieților noastre, așa că vrem să livrăm produse și experiențe care să ne îmbunătățească și să ne facă mai frumoasa viața', a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. „Huawei P10 și P10 Plus se remarcă prin capabilitățile foto excepționale ale Leica, prin designul unic și prin inovațiile hardware, pentru a oferi utilizatorilor o experiență de utilizare remarcabilă' a completat acesta.

Odată cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 și a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integrează atât sisteme dual-camera, cât și camere frontale Leica, consumatorii pot explora în profuzime tainele fotografiei de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huawei din seria P oferă funcții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.

În plus funcțiile pentru fotografia de tip portret, integrate în noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a feței, care folosește 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoaștere mai precisă a trăsăturilor fețe. Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detectează automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

Huawei utilizează pentru prima dată în industria smartphone-urilor tehnica de finisare Hyper Diamond-Cut.

Pentru noile modele au fost create două noi culori: dazzling blue și greenery. Cu toate acestea, tehnica de finisare Hyper Diamond-Cut va fi disponibilă doar pentru variantele de culoare Dazzling Blue si Dazzling Gold. Pentru celelalte variante de culoare se va folosi finisajul rafinat clasic, iar pentru Ceramic White finisajul de tip High Gloss.

Huawei a colaborat în trecut cu revista Vogue și au reprodus 8 fotografii de coperta iconice din trecut – realizate cu noul smartphone Huawei P10.

Smartphone-urile Huawei P10 și P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie în 30 țări și regiuni. În România vor fi disponibile începând cu luna aprilie.Prețurile noilor variante vor fi:

  • HUAWEI P10 – 64GB + 4GB – €649
  • HUAWEI P10 Plus – 64GB + 4GB – €699
  • HUAWEI P10 Plus – 128GB + 6GB – €799

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton