Hpnotiq - Secretul petrecerilor hipnotizante

 Revista VIVA
.

Hpnotiq, liquer-ul care a cucerit cele mai cool cluburi din lume si a inventat un nou lexicon de clubbing, Blue La La si conceptul de Girls Night Out este un mix de vodka premium frantuzeasca, sucuri de fructe exotice si putin cognac.

 

Cu origine din Franta, gust racoritor  si o culoare turqoise care atrage toate privirile, Hpnotiq  este liquer-ul momentului.

Hpnotiq este bautura oficiala a Girls Night Out, un concept inventat de modelele de la Saptamana Modei de la Paris, adoptat ulterior si la New York, unde s-a transformat intr-un adevarat ritual de club care a capatat un nume pe masura: Blue La La.

Hpnotiq

Hpnotiq Blue La La este in acest moment pe buzele tuturor fashionistelor din cluburile pariziene, londoneze, de la New York sau Barcelona. Odata ajuns in US, Hpnotiq a devenit una dintre bauturile oficiale ale sesiunilor de shopping pana tarziu in noapte, continuate in cluburile de pe A list. Pe Coasta de Vest, mai ales in Los Angeles si Hollywood, Hpnotiq Girls Night Out a devenit un ritual in timpul petrecerilor burlacelor. Un barman new-yorkez a spus la un moment dat ca HPNOTIQ este al doilea cel mai pretios cadou pe care Franta i l-a facut Americii, dupa Statuia Libertatii.

Sticla Hpnotiq are o forma eleganta, care iese in evidenta si o culoare de un albastru ce se potriveste perfect cu numele, te ‘hipnotizeaza si te binedispune.

Se bea rece, in pahar de sampanie, cu gheata. Exista si varianta Blue Bubble ( Hpnotiq in combinatie cu sampanie).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton