Gorgonzola Galbani - pentru gustul traditional italian al preparatelor

 Revista VIVA
.

Originara din Italia, gorgonzola este o branza traditionala cu mucegai, care face parte din familia branzeturilor albastre.

Gorgonzola Galbani Gorgonzola Galbani este produsa din lapte integral din zona aprobata de Consortiul Branzei Gorgonzola care supravegheaza pastrarea autenticitatii acesteia, garantata de sigiliul P.D.O. Are o consistenta cremoasa si o aroma inconfundabila, ceea ce o recomanda ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.

Galbani va ofera doua variante de gorgonzola – Cremoso si Intenso.

Daca vrei o branza mai usoara, alege Gorgonzola Cremoso de la Galbani. Are un gust dulceag, iar textura sa este deosebit de cremoasa si elastica, fiind usor de intins. Se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti.

Daca doresti o gorgonzola cu o textura mai compacta si gust mai picant, mai intepator, alege Gorgonzola Intenso de la Galbani. Aceasta se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine.

Ambele variante de Gorgonzola Galbani sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
Servita ca atare, intinsa pe paine proaspata, sau condimentand si imbogatind retetele tale, Gorgonzola Galbani ofera mancarurilor voastre o nota de imaginatie si savoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton