Get the comfy look: 3 modele de adidași pentru bărbați care înlocuiesc încălțămintea incomodă

 Alina Dan
.

Completându-ți outfitul cu pantofii potriviți poți aduce armonie ținutei, sau din contră, o poți scoate din banalitate. Indiferent de efectul pe care vrei să îl obții, comoditatea este un aspect pe care nu trebuie să-l neglijezi, iar dacă te gândești că sunt situații care impun să porți clasicii pantofi eleganți pentru costum, noi te contrazicem; poți opta pentru adidași pentru bărbați care să arate la fel de bine în orice combinație.

Adidas UltraBoost

Sursă: https://images.pexels.com/photos/684152/pexels-photo-684152.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

 

Concepuți ca pantofi sport de alergare, adidașii pentru bărbați din gama UltraBoost și-au găsit foarte repede loc în curentul urban. Nu știm dacă acest succes de care se bucură încălțămintea brandului Adidas din această gamă se datorează doar tehnologiilor utilizate, sau și designului spectaculos; cert este că acești pantofi sport sunt ideali atât pentru alergare și alte activități sportive, dar și pentru a fi purtați în ținutele casual. Disponibili în diverse variante cromatice, aceștia oferă un aer comfy și contribuie la realizarea unor outfiruri actuale.

 

Get the comfy look: Asortează adidașii UltraBoost cu o pereche de jeanși conici îndoiți spre exterior în zona gleznei. În partea de sus a ținutei combină un tricou polo. Ca accesorii, adaugă câteva brățări din piele și obține un look casual, foarte comod și masculin.

Adidas SuperStar

Sursă: https://images.unsplash.com/photo-1519931127525-6b6a7619a003?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=2c9241b0d4b1e3b5f74dfe7d44e4ce9f&auto=format&fit=crop&w=1482&q=80
Uită de pantofii rigizi, care îți provoacă disconfort și alege o pereche de adidași pentru bărbați chiar și atunci când ești nevoit să îmbraci o ținută office. Adidas a creat unul dintre modelele care au devenit iconice pentru acest brand – vorbim, desigur, despre pantofii sport Adidas din gama Superstar. Modelul clasic, alb-negru, se pretează chiar și pentru crearea unor ținute elegante, iar vedetele sunt cele care adoptă adesea astfel de combinații vestimentare.  

Get the comfy look: Crează o ținută office, dar totuși comfy, asortând pantofii sport Adidas Superstar cu pantoloni model chino și cu o camasă fără guler. Accesorisează outfitul cu un ceas cu brățară cauciucată sau metalică.

New Balance

Sursa: https://images.unsplash.com/photo-1512130659790-142361548c4b?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=60c45a89f4cf756d4e0449f7410f6435&auto=format&fit=crop&w=1352&q=80

Vrei o pereche de adidași pentru bărbați pe care să îi poți purta și la ținutele sport și la cele care necesită elemente casual? Modelele New Balance reprezintă o alegere foarte inspirată, pentru că sunt comozi și foarte ușor de asortat la orice. Fii inspirat și profită de multitudinea de imprimeuri și de culori pe care New Balance le oferă! Îți garantăm că acești adidași pentru bărbați provoacă dependență, deci e suficient să îi porți o singură dată, pentru a te convinge că trebuie să ai și mai multe perechi!

Get the comfy look: Integrează pantofii sport New Balance în ținuta ta, combinându-i cu un tricou casual, o geacă de piele și o pereche de jeanși cu croi skinny. Un pandativ metalic este reprezintă accesoriul perfect pentru acest look!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton