Frumusetea incepe cu un zambet perfect

 Revista VIVA
.

In zilele noastre aspectul fizic este foarte important, nu numai pentru noi insine, cat si pentru imaginea pe care reusim sa o cream despre noi. Dintii, dimensiunea, culoarea acestora, sunt trasatura predominanta a fetei, astfel zambetul este un element determinant in a percepe o persoana mai mult sau mai putin atragatoare.

Dr. Laura Olariu

Fatetele dentare din ceramica presata fac parte din categoria tratamentelor stomatologice estetice minim invasive (insemnand ca nu afecteaza structura naturala a dintelui). Fatetele din ceramica laminate pot rezolva problema de culoare, forma sau pozitie a dintilor, obtinundu- se un aspect natural, perfect incadrat in ansmblul facial.

Echipa de estetica (formata din medic si tehnician specializati in estetica dentara) va efectua masuratori pecise ale intregii fete pentru a putea reincadra estetic zambetul.

Alegerea culorii se va face, de asemenea, in urma unei analize a culorii tenului si albului ochiului. Culoarea dintilor fiind o particularitate a fiecarui individ, este imperios necesar ca dintii sa fie in aceeasi pigmenti de culoare cu albul ochiului si in concordanta cu tenul, pentru un efect estetic cat mai placut.

Poti beneficia de aceste servicii la Clinica de stomatologie si radiologie dentara DentalARIA, Str Tudor Stefan, Nr. 53-55.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton