Fii alaturi de caravana Mobile Live "Samsung Corby”!

 Revista VIVA
.

Pana pe 10 decembrie, Samsung Corby, primul telefon mobil full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor, pregateste o noua supriza celor care doresc sa-l descopere.

Intre orele 12:00 si 20:00, in Bucuresti, Piata Unirii, in fata Hotelului Horoscop, Corby te intampina intr-o lume a culorii, unde ai ocazia sa demonstrezi cat esti de talentat ca DJ!

In plus, in fiecare zi, cei mai cool DJ pot pleca acasa cu cate un telefon Samsung Corby.

Samsung Corby

Urmatoarea destinatie a Caravanei este Brasov -Hotel Aro, intre 11 si 13 decembrie, unde distractia si atmosfera colorata vor continua.

Corby este disponibil in culori indraznete, precum Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White si Festival Orange, pentru ca utilizatorii sa isi poata alege modelul preferat.

In cazul lui Corby, cele mai populare servicii de retele sociale virtuale sunt combinate cu functii multimedia imbunatatite intr-o forma compacta.

Ecranul QVGA de 2,8 inchi ofera o experienta video online de calitate, iar conectivitatea quad band si suportul pentru retelele EDGE permit utilizatorilor sa pastreze legatura cu prietenii, indiferent de locul in care se afla.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton