Ergorapido, aspiratorul personalizat de 3 designeri romani

 Revista VIVA
.

Mihai Albu, Lena Criveanu si Kristina Dragomir sunt cei trei designeri romani implicati in proiectul Ergorapido by Electrolux 2010.

In perioada iulie – octombrie, cei 3 designeri au primit din partea Electrolux un aspirator Ergorapido 2 in 1 pe care fiecare l-a personalizat conform propriei viziuni.

Designul inovator, deosebit al aspiratorului Ergorapido a reprezentat o adevarata inspiratie pentru cei trei designeri.

Ergorapido Ergorapido
Ergorapido by Lena Criveanu Ergorapido by Mihai Albu

Aspiratorul personalizat de Mihai Albu reflecta atat caracterul lui Ergorapido, cat si perspectiva artistului asupra acestuia. Designerul a apelat la un concept organic, prin folosirea materialelor naturale, respectiv pielea de sarpe. In acest fel, obiectul de design a prins viata, metamorfozandu-se din forma relativ riguroasa, intr-o forma fluida, armonioasa.

Designerul Lena Criveanu a asociat activitatile casnice aparent banale cu distractia, avand ca punct de inspiratie designul, functionalitatea si culorile vii ale aspiratorului Ergorapido 2 in 1. Aspiratul devine astfel o activitate atractiva, chiar si pentru adolescenti. Aspiratorul personalizat de Lena Criveanu reprezinta o tanara adolescenta, mare iubitoare de rock, care transforma cotidianul intr-un divertisment.

Ergorapido
Ergorapido by Kristina Dragomir

Aspiratorul Ergorapido personalizat de Kristina Dragomir scoate in evidenta designul seducator si alura prelunga a lui Ergorapido. Acesta a fost asociat cu o pasare spectaculoasa, care emana magnetism prin aspectul sau: un paun.

Ergorapido 2 in 1 este un aspirator fara fir, dedicat curateniei instant. Designul sau prietenos si modern il transforma intr-un accesoriu al casei, util si mereu la indemana. Disponibil in culori vii precum verde, cupru, galben sau mov, Ergorapido se potriveste oricarui interior.

Aspiratoarele Ergorapido personalizate vor fi oferite personelor care vor dona sume importante in scop caritabil in cadrul Halloween Ball-ul organizat de Leslie Hawke si asociatia OvidiuRom in data de 30 octombrie 2010.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton