Electrololux lanseaza o gama compacta de electrocasnice

 Revista VIVA
.
masina de spalat electroluxElectrolux sustine ca marimea nu conteaza, desi eroinele din „Sex and The City' ar putea afirma contrariul si lanseaza o gama compacta de electrocasnice ce se potrivesc si in cele mai mici apartamente.

30% din locuintele europene sunt de tipul studio/garsoniera, iar noile aparate de la Electrolux sunt excelente pentru apartamentele mici de la oras.

Masina de spalat vase Daily4Two de la Electrolux are jumatate din dimensiunea unei masini de spalat vase obisnuite si poate spala pana la 6 seturi de vesela. Este atat de mica incat poate fi amplasata pe blatul de bucatarie sau chiar intr-un dulapior.

masina de spalat vase electrolux

Masina de spalat rufe care are o capacitate de 3 kg incape intr-un spatiu de 0.25 mp, adica poate fi amplasata chiar si sub chiuveta. Iar uscatorul de rufe poate fi agatat pe perete.

Consumand mult mai putina apa, energie si detergent, noile electrocasnicele raspund nevoii de protejare a mediului, fiind in acelasi timp, in spiritul noilor tendinte.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton