Desert delicios de la Tnuva

 Revista VIVA
.
Tnuva Romania a lansat recent doua noi categorii de produse: gustosul lapte cu cacao si delicioasele budinci.

Budinca mea de la Tnuva este un desert delicios pe care atat cei mici cat si cei mari il vor adora. Este realizat din lapte integral proaspat ÅŸi sanatos, fara conservanti. Aromele preferate se regăsesc in cele doua sortimente: Budinca mea cu gust de ciocolata si Budinca mea cu gust de vanilie, prezentate in ambalaje de 100 de grame. Ambele sortimente de budinca au obtinut aprecierea consumatorilor care le-au incercat.

Tnuva Tnuva

Laptele meu cu cacao de la Tnuva imbina perfect laptele proaspat si sanatos cu gustul delicios de ciocolata. Este prezentat intr-un ambaj practic de 500 ml, perfect pentru consum dimineata, pe drum catre scoală sau serviciu.

Obtinute din lapte integral proaspat, de calitate A, noile produse Tnuva sunt cea mai sanatoasă alegere cand ai nevoie de un desert care sa iti faca ziua mai buna, ele putand fi consumate ori de cate ori simti nevoia sa te rasfeti cu ceva bun si delicios.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton