Criterii care dicteaza alegerile in materie de rochii de zi

 Alina Dan
.

Odata cu venirea verii, femeile incep sa se orienteze catre un nou stil vestimentar, unul mai elegant si mai putin monoton cum este cel impus in sezonul rece. Dar acest lucru face necesar ca garderoba sa se extinda catre noi articole care sa fie in trend si care sa creeze un suflu nou de energie.

Rochia este elementul favorit al verii, cel care ofera un aspect feminin si care ofera femeilor o imagine impecabila, insa de foarte multe ori achizitionarea ei poate oferi suficiente probleme. Sunt numeroase aspecte ce trebuie foarte bine avute in vedere de catre o doamna sau domnisoara atunci cand se decide sa isi cumpere o rochie potrivita.

Nu doar tinutele de seara necesita o atentie deosebita, ci si cele de zi trebuie sa fie definite de cele mai inalte standarde. Iar pentru ca realizarea lor sa fie una ireprosabila, specialistii de la dyfashion.ro ofera sfaturi pretioase in ceea ce priveste alegerile adecvate.

Stilul rochiei

Fiecare articol vestimentari prezinta anumite carcateristici care il face potrivit a fi purtat intr-o anumita conjunctura. Acest lucru se aplica in cazul rochiilor cu atat mai mult pentru ca acestea sunt foarte complexe din mai multe puncte de vedere.

Asadar, inainte de a achizitiona o rochie care este pe gustul celei care doreste sa o cumpere, trebuia sa ia foarte bine in calcul si faptul daca aceasta ii va fi utila vreodata, in sensul ca va exista acea ocazie care ii va permite sa o poarte. Desi, este cunoscut faptul ca de regula, femeile au obiceiul de a achizitiona haine ce ajung a fi uitate in garderoba, totusi este chiar de prisos sa pierzi acei bani.

Raportarea la accesorii

In randul accesoriilor ce pot fi combinate cu rochitele se numara pantofii, gentile, bijuteriile ori alte elemente pe care o femeie obisnuieste sa le foloseasca. O doamna sau o domnisoara care este pasionata de categoria bijuteriilor opulente care se caracterizeza prin extravaganta si stralucire, in mod cert va cumpara absolut degeaba o rochie mai simpla care nu are nicio trasatura in comun cu astfel de accesorii. Este esential sa se urmeze un anumit cod vestimentar care sa nu implice un amestec de stiluri ce ar putea provoca un aspect total dizgratios.

Avantajarea corpului

Din nefericire, acesta este un aspect care nu prea il au multe femei in vedere. Odata ce un model este pe placul acestea, ea va tinde sa il achizitioneze, desi pe pe corpul ei arata total nepotrivit.

Din acest punct de vedere, cel mai important este ca orice reprezentanta a sexului frumos sa isi cunoasca foarte bine trasaturile corpului, sa fie constienta de ceea ce este placut din perspectiva estetica si ce nu si astfel sa se orienteze catre modele de imbracaminte care o avantajeaza. Acest aspect se refera la material, forma si croiul rochiei care daca este usor mulata va fi total nepotrivita pentru o posesoare a unor forme mai voluptoase sau chiar la culori care au un rol foarte mare in a varia cu anumite trasaturi ale aspectului fizic.

Efectul provocator

Societatea actuala nu se mai confunda cu acea epoca in care purtarea rochiilor avea alte conotatii. Astazi, o femeie care poarta rochii trebuie sa evite acel aer conservator si sa isi doreasca sa isi puna in valoare trasaturile feminine pe care le detine.

Nu exista un alt articol vestimentar care sa aiba acelasi efect de seductie pe care il poate avea o rochie care lasa la vedere discret forma picioarelor si care creioneaza perfect silueta delicata.

Calitatea

Calitatea unei tinute se poate reflecta vizibil foarte usor. Atat densitatea textila, cat si maniera in care se asaza pe corp pot fi punctele care dau de gol foarte usor o rochie lipsita de calitate.

In acest sens, pe www.dyfashion.ro se gasesc piese vestimentare ce sunt dictate de niste standarde inalte de calitate. Tesaturile valoroase, precum tehnica de confectionare foarte complexa si productiva se imbina cu o estetica impresionanta, fiind redate articole de imbracaminte, mai cu seama rochii de zi, elegante, office sau mai casual la preturi rentabile si pe gustul oricarei doamne sau domnisoare.

Criteriile ce trebuie respectate in alegerea unei rochii adecvate sunt suficient de multe, insa daca este inteles cat mai bine raportul dintre rolul unei rochii si necesitatile celei care o va purta, selectionarea se va face foarte simplu si eficient.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton