Cafeaua Starbucks Christmas Blend - pentru a raspandi bucuria sarbatorilor

 Revista VIVA
.

Ceea ce face Craciunul atat de special, nu sunt doar cadourile ci si atmosfera si relatiile pe care le avem cu oamenii de langa noi in aceasta perioada.

Cafeaua Starbucks Christmas BlendBauturile tale espresso favorite din perioada Craciunului, Toffee Nut Latte si Mocha Praline sunt iarasi prezente si te vor introduce in atmosfera vesela de sarbatori! Lasa-te rasfatata de gustul cremos, dulce caramelizat de nuci proaspat prajite sau de combinatia irezistibila de espresso fin, spuma catifelata de lapte, ciocolata dulce-amaruie si alune, toate sub topping delicios de frisca si mocha!

In spiritul sezonului de iarna, Starbucks iti ofera unul dintre cele mai apreciate sortimente de cafea, un mix dulce acrisor ce imbina aroma boabelor de cafea din America Latina cu gustul bogat al cafelelor din Asia-Pacific si boabe imbatranite' de cafea Sumatra.

Starbucks® Christmas Blend este creat pentru a raspandi bucuria sarbatorilor, alaturi de binecunoscutii ursi Bearista®, colectia rosie de pahare, cani sau tumblere!
Vino si cauta cadourile perfecte pentru Craciun de la Starbucks si pentru orice cumparatura de 60 de lei vei primi o bautura din partea casei!

Totodata, cu ocazia Craciunului Starbucks lanseaza programul Books Drive', si te invita in orice cafenea Starbucks din tara sa donezi carti pentru copii, noi sau intr-o foarte buna conditie fizica. Cartile donate de clientii Starbucks vor fi colectate si oferite apoi organizatiei SOS Satele Copiilor si Civika, cu scopul de a creste sansa la educatie a copiilor, de a le oferi bucurie si buna dispozitie prin carti interesante si de a sprijini lectura urbana.
Ce poate fi mai frumos de Craciun decat sa reinvii spiritul sarbatorilor si sa daruiesti acestor copii povestile pastrate de cartile tale?
 

Alte idei de cadouri de la Starbucks: Mug Red Snowflake 24.95 lei, Mug Candy Cane 12 Oz – 24,95 lei
Mug Red Snowflake 24.95 lei Mug Candy Cane 12 Oz – 24,95 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton