Barmanii devin vedete

 Revista VIVA
.
Cand auzim cuvantul barman' multi dintre noi se gandesc la baiatul din bar care face cocktailuri. In ultima vreme, insa, a inceput sa se cristalizeze si la noi ceea ce in afara este deja o adevarata industrie.

Responsabil pentru notorietatea crescanda a indemanarii barmanilor este concursul MBA Flair, cel mai mare concurs international de barmani din Romania, care anul acesta s-a aflat la cea de-a sasea editie.

MBA Flair

Din cei zece finalisti ai competitiei, veniti din toate colturile lumii sa-si etaleze abilitatile artistice si tehnice in joaca' cu sticlele, a fost ales castigator Danilo Oribe, din Uruguay, campion mondial International Bartenders Association 2007 si castigatorul MBA Flair de anul trecut.

Atmosfera a fost deosebit de vesela, mai ales ca partenerii principali au fost doua branduri foarte cunoscute: Johnnie Walker Black Label ÅŸi Smirnoff Black. Ca sa iti faci o idee despre ce inseamna aceasta industrie in afara, un barman poate castiga atat de mult incat sa-si permita un Ferrari.

Pentru cei interesati de fenomen, la noi exista BarAcademy Romania, singura academie de barmani din Romania, care este de altfel, organizatorul MBA Flair.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton