De mai bine de un secol, romul Bacardi sta la originea cocktail-urilor legendare, precum Pi±a Colada, Cuba Libre, Daiquiri sau Mojito.
Acesta din urma, cu precadere servit in baruri, necesita o pregatire speciala a ingredientelor si o anume maiestrie in prepararea lui.
Astazi, Bacardi reinventeaza maniera de preparare acasa a cocktail-urilor cu Bacardi Mojito Classic.
Ideal pentru prepararea cocktail-urilor cu sucuri de fructe precum grapefruit, capsuni sau mango, Bacardi Mojito Classic este un cocktail gata preparat, cu o concentratie de alcool de 14,9%, ce ofera un amestec perfect de rom Bacardi Superior si arome naturale de menta si lamaie verde. Singurul lucru pe care mai trebuie sa-l faci e sa adaugi gheata si se cheama ca ai preparat un Mojito original.
Pentru un efect maxim urmeaza 4 pasi extrem de simpli:
1 Taie jumatate de lamaie verde in 4 felii si, impreuna cu 4 frunze de menta proaspata, pune-le intr-un pahar inalt de cocktail.
2 Zdrobeste si amesteca lamaia si menta pentru a elibera sucul si aroma acestora.
3 Umple paharul cu gheata pisata.
4 Adauga 125ml de Bacardi Mojito Classic, un strop de sifon, orneaza cu o frunza de menta si… gata!
Pentru un Mojito Classic cu Mango, de exemplu, e inca si mai simplu:
Pune o felie de lime intr-un pahar si preseaz-o. Umple paharul cu gheata si adauga 80ml de Bacardi Mojito Classic, 50ml de suc de Mango si frunza de menta pentru decor.
Bacardi Mojito Classic va intra pe piata romaneasca la inceputul lunii august, pretul de vanzare recomandat fiind de 62 lei.