Atlantic a aniversat 125 de ani de orologerie

 Adina Rosetti
.

B&B Collection a sarbatorit cei 125 de ani de existenta pe piata orogolera a brandului elvetian ATLANTIC, prin lansarea oficiala a unei serii de modele speciale, in editii limitate: Worldmaster The Original' si Worldmaster 1888'.

IMG_5776

 

Dl. Jürg Bohne, presedintele ATLANTIC, a prezentat presei invitate noile modele de ceasuri Atlantic, lansate in 2013 ce vor fi disponibile pentru clientii din Romania prin magazinele Kultho, Splendor si B&B Collection.

IMG_4946

 

Jubileul de 125 de ani marcheaza cu succes evolutia la nivel international a brandului Atlantic. Renumit pentru inovatiile remarcabile, traditia si istoria sa de necontestat, Atlantic a reusit sa ofere de-a lungul timpului modele impresionante, de inalta calitate, care au devenit obiecte de colectie pentru pasionatii orologeriei. Reputatia impecabila si realizarile importante definesc irevocabil esenta brandului Atlantic, care isi continua cu multa pasiune misiunea de a crea modele de ceasuri uimitoare, ce surprind perfect combinatia influentelor din trecut cu elementele tehnice moderne.

IMG_5732

Foto: PR

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton