Tendinte in hair-styling pentru 2007

 Revista VIVA
.

Tendinte in hair-styling pentru 2007

Tendinte in hair-styling pentru 2007

Dragi doamne, si de ce nu, dragi domni, creatorii imaginii Joico din America au venit la Bucuresti special pentru a ne prezenta ultimele tendinte in domeniul hair-styling-ului.

Damien Carney si Sue Pemberton nu s-au inspirat nici din moda, nici din lumea sofisticata a vedetelor, ci mai degraba din elementele nefinisate din natura.

„In natura am descoperit o multitudine de elemente – de la forme si texturi banale, uzuale pana la cele mai neasteptate combinatii de culori – care nu au fost niciodata pana acum transpuse in tehnicile de vopsire' ne spune Sue.

In cadrul aceluiasi eveniment, au mai fost prezentate si produsele „vedeta' ale brand-ului de lux Joico destinate coafurii, ingrijirii si vopsirii parului.

Si pentru ca tot a venit vorba de vopsit, iata ca avem un nou sistem de vopsire, Vero K-PAK Color, care respecta 100% integritatea firului de par, pentru ca este bazat exact pe acei ingredienti naturali care alcatuiesc firul de par.

Ce norocosi mai suntem cu tehnologia asta care tot descopera cele mai bune produse!

Un text de: Claudia Cosma, Foto: http://www.joico.com..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton