Surorile Penelope şi Monica Cruz au făcut senzaţie la Madrid

 Florentina Liutic
.

Surorile Penelope şi Monica Cruz au fost prezente la premiera de la Madrid a documentarului „I Am One Hundred Thousand', iar apariţia lor nu putea trece neobservată.

 

penelope-si-monica-cruz

 

Cele două seamănă foarte mult, sunt la fel de frumoase şi stylish, însă Penelope a devenit mult mai cunoscută decât sora sa mai mică.

 

Între cele două există o diferenţă de vârstă de 3 ani, Penelope având 42 de ani, iar Monica, 39 de ani, însă niciuna nu-şi arată deloc anii, bucurându-se de o moştenire genetică foarte bună.

 

În seara în care a avut loc premiera documentarului scris şi regizat de Penelope, aceasta a purtat o rochie midi, galbenă, o creaţie foarte chic care i-a pus în evidenţă braţele şi bustul şi pe care a accesorizat-o cu pantofi albi.

 

penelope-cruz

 

Monica Cruz a venit să-şi susţină sora şi a strălucit într-o rochie midi, cu animal print, accerorizată cu o pereche de stiletto negri.

 

monica-cruz

 

Documentarul „I Am One Hundred Thousand' este scris şi regizat de Penelope Cruz în colaborare cu Fundaţia Uno Entre Cien Mil, o organizaţie neguvermentală care se ocupă de copiii bolnavi de leucemie.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton