Papusile prind viata: Laura Lazar a lansat colectia "Doll Parts"

 Revista VIVA
.

Laura Lazar a lansat colectia de primavara-vara 2012, in cadrul unui eveniment gazduit de Silver Church. Unul dintre cei mai curajosi si ecletici designeri romani ai momentului, Laura Lazar isi proiecteaza fiecare colectie in contextul unei cautari in centrul si la capatul careia se afla intotdeauna femeia. ‘Doll Parts’, colectia verii viitoare prezinta o lume noua in care asa-zisele papusi se revolta impotriva fascinatiei primare pe care au exercitat-o decenii la rand.

Inspirata preponderent de perioada anilor 60, colectia s-a tradus intr-o cheie noua, in care Laura Lazar a mizat pe elemente goth-noir, transpuse intr-o nota chic si incitanta. Noutatea absoluta o reprezinta corsetul, pe care designerul il introduce pentru prima data in colectie, ca o alegorie a suferintei' demne si tributare esteticului cu care femeia se confrunta in societatea actuala. In colectia verii viitoare se vor regasi piese clasice precum fustele si rochiile oversize, dar si salopetele si body-urile structurate. Tinutele au fost completate de linia de pantofi semnata de Mihaela Glavan.

Materialele predominante sunt pielea, matasea si latexul, reinterpretate in combinatii si alaturari diverse cu elemente precum tinte, pene si alte detalii decorative lucrate exclusiv manual. Culorile puternice, devenite trademark ale designerului, nu lipsesc, contrabalansate, insa, si de tonuri pale si pudrate.

Prezentarea colectiei a avut loc pe un podium traditional si a fost dublata de o surpriza: band-ul The Speakers, un proiect nou, cu unde retro rock, ce a performat live pe intreaga durata a show-ului. O scenografie speciala semnata de Oana Micu si constand intr-o suita de papusi reinterpretate, a sustinut conceptul colectiei si a redat o mica parte din lumea papusilor-femei sau a femeilor-papusi si a framantarilor acestora.

La eveniment au luat parte exponenti ai presei de moda, stilisti, designeri si VIP-uri, printre care Simona Patruleasa, Laura Cosoi, Stephan Pelger, Corina Vladescu, Mihaela Glavan, Raluca Lazarut, Cristina Cioran, Andreea Ibacka, Madalina Draghici, Cosmina Pasarin, Antonia, Crina Semciuc, Aylin Cadar, Ovidiu Buta, Alin Galatescu, Anca Rusu, Geanina Varga, Luiza Bogdan, Radio Killer, Corina Barlandeanu, Maurice Munteanu si altii.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton