Colectia vestimentara oficiala a delegatiei Romaniei la JO

 Revista VIVA
.

In ziua inaugurarii Jocurilor Olimpice de la Londra s-a lansat, exclusiv in Baneasa Shopping City, Pop-up Shop Patzaikin, un magazin – eveniment de prezentare si vanzare a colectiei oficiale a delegatiei Romaniei.

Magazinul este deschis doar pe perioada Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra, intre 27 iulie – 2 septembrie si pune la dispozitia publicului colectia denumita ” Romania Olimpica”. Colectia este limitata si include vestimentatie, incaltaminte si accesorii pentru barbati si femei dupa modelul articolelor din tinuta olimpica: sacou, jacheta, pantaloni, tricou, rochie, fusta, pantofi, esarfa, curea.

 

Design-ul minimalist al magazinului dezvaluie filosofia brandului, axata pe promovarea unei atitudini de viata ce privilegiaza un raport creativ intre design, inovatia tehnologica si eco-cultura. Unicitatea prezentarii consta in realizarea, in interiorul magazinului, a unei arhive a colectiei', sub forma unei instalatii de arta care pune in valoare, cu fiecare strat, teme si naratiuni recurente ale brandului: natura si traditie reinterpretate prin inovatie si design contemporan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton