Coafuri in trend

 Revista VIVA
.

Daca in 2010 vedeta a fost tunsoarea carré, in acest sezon coafurile au o linie mai naturala, mai supla si mai putin structurata. In 2011 se poarta in egala masura atat parul foarte scurt, cat si coafurile sofisticate – de la parul lung si drept, la cocurile romantice, usor neglijente si cocurile samurai, accesorizate cu esarfe colorate.

Stralucitor

Pastreaza-ti un aer feminin si delicat cu ajutorul coafurilor elaborate, finisate la maximum. La Narciso Rodriguez, coafurile au forme bine definite, sunt stralucitoare, netede si au carari arcuite. Secretul acestor coafuri este spuma de par Wellaflx 2nd Day Volume care netezeste firele rebele si confera o stralucire naturala.

Stilizat

Parul lung trebuie sa fie ultra-stilizat. Opteaza pentru volum, bucle sau un coc chic pe care sa il accesorizezi cu o esarfa, ca in show-ul Moschino. Arabella Saulig, responsabil Wella SP Education pentru Romania in cadrul atelierului de creatie The Studio, recomanda crema pentru bucle Polished Waves de la Wella Profesionnals.

Masculin/feminin

Daca vrei sa fii intr-adevar la moda, alege parul scurt care poate fi coafat rapid, intr-un stil lejer „rocknroll (Balenciaga si Balmain), sau unul mai elaborat, extrem de feminin. Pentru un look imbinat masculin-feminin, ca in prezentarea Dsquared², Sam McKnight, ambasadorul Pantene Pro-V, recomanda o perie lata pentru a mentine parul neted, fara prea mult volum.

Natural& sofisticat

De la cele mai bizare si voluminoase la cele mai clasice, in stilul „Dallas sau „Dinastia, toate variantele de cocuri au fost prezente pe podium in acest sezon. Pentru o coafura romantica (Moschino Cheap&Chic), foloseste samponul si balsamul Pantene Pro-V Extra Volume si o perie rotunda pentru volum.

Luana Danet

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton