Cele mai hot apariţii la On Air Music Awards

 Adina Rosetti
.

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete la prima ediţie a galei On Air Music Awards, găzduită aseară de Teatrul Naţional din Bucureşti.

 

colaj vedete On Air

Atât Anda Adam cât şi Maria Radu sau Sore au optat pentru rochii lungi şi negre, o alegere cu care este greu să dai greş pe covorul roşu! Cu toate acestea, cele trei cântăreţe au purtat ţinute cât se poate de diferite. Anda Adam, care ne-a obişnuit cu ţinute destul de îndrăzneţe şi controversate, a fost de aceasta dată foarte cuminte. Ea a purtat o rochie simplă, fără decolteu şi cu croi de „sirenă”.

Anda Adam

Atracţia serii a fost, cu siguranţă, Sore, care a atras toate privirile în rochia ei cu decolteu adânc, în V, cu umeri structuraţi.  În plus, tânăra vedetă are o siluetă impecabilă.

Sore

Elena Gheorghe a demonstrat că poate fi sexy şi elegantă şi fără să poarte rochie! Ea a ales o ţinută deosebită pentru covorul roşu, dar care i-a venit perfect: o pereche de pantaloni scurţi, dintr-un material vaporos,  o bluză şi un sacou care i-au completat foarte bine ţinuta all black.

Elena Gheorghe

O adevărata pată de culoare printre toate aceste outfituri negre a fost Anna Lesko. Ea a ales o rochie super-colorată, cu un umăr gol şi cu aplicaţii florale, plus colanţi negri lucioşi, obţinând astfel un look foarte în tendinţe.

Anna Lesko

Foto: Cristi Duminecioiu

Ţie ce ţinută îţi place mai mult?

DJ Wanda, look de divă Hollywoodiană

Lista cîştigătorilor On Air Music Awards

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton