Stilul meu - Diana Şucu

 Florentina Liutic
.

Se face remarcată prin eleganţă si implicarea socială de care dă dovadă în multe situaţii dificile. Află secretele de stil ale unei femei împlinite!

 

Sunteţi o prezenţă discretă, dar constantă la eveni­mentele mondene şi de fiecare dată afişaţi o ima­gine impecabilă. Cum aţi ajuns la această perfor­manţă?

Înainte de toate sunt o mamă şi o femeie împlinită şi cred că acest lucru se vede. Pur şi simplu sunt în armonie cu ceea ce gândesc şi cu ce fac.

Care sunt principalele lecţii de stil pe care le-aţi dobândit de la începutul carierei, când prezentaţi ştirile TVR, şi până în prezent?

Carisma, în forma ei cea mai înaltă, dă greutate cuvintelor şi aspectului în general, te face să străluceşti. O femeie cu stil este înainte de toate o femeie cu farmec. Cred că nu trebuie să uităm să fim atente la mersul, zâmbetul, felul în care vorbim şi gesticulăm. Personal cred că toate aceste calităţi dau farmecul ce se poate cristaliza şi transfoma în vrajă… magie. „Moda se schimbă, stilul rămâne este cel mai faimos citat al lui Coco Chanel.

Care este slăbiciunea dumneavoastră în materie de shopping?

Nu sunt o împătimită a cumpărătu-rilor, dar recunosc, sunt sensibilă atunci când vorbim despre pantofi, cosmetice, eşarfe, ochelari. Pur şi simplu nu mă pot abţine.

Tocmai aţi lansat un magazin de mobilier şi decoraţiuni interioare. Ce legătură există între estetica spaţiului în care locuieşti şi stilul personal?

Cu toţii dorim să fim unici, să ne diferenţiem, să ieşim din acea uni-formă cu care am fost obişnuiţi. La Ethan Allen, brandul pe care noi l-am adus în România, am găsit definiţia distincţiei. Personalizarea este unica soluţie prin care poţi avea exact ce îţi doreşti. Când alegi piesele noastre de mobilier din lemn, remarci detaliile decorative manufacturate care le fac unice asemenea lucrărilor de artă. Fiecare casă este centrul universului pentru locuitorii ei.

Dacă un spaţiu poate fi redefinit cu ajutorul decoraţiuni­lor, se poate spune la fel şi în cazul accesoriilor pentru o ţinută?

Cred cu tărie că singurul accesoriu important al unei femei este fericirea. Atunci când ea există poţi fi stră-lucitoare fără un efort considerabil din punct de vedere financiar.

Apariţiile dumneavoastră variază de la clasic-minimalist la foarte colorat şi accesorizat. Care este direcţia în care vă regăsiţi cel mai mult?

Piesele vestimentare clasice îmi sunt cele mai dragi.

Pentru cine ar trebui să se îmbrace o femeie? Pentru partenerul ei, pentru ea sau pentru societate?

Aş spune că în mod conştient noi ne îmbrăcăm în funcţie de starea de spirit, dar în mod inconştient ne îmbră-căm în funcţie de contextul social în care ne aflăm. Dar ca să fiu sinceră… în toate aspectele vieţii noastre, ne place să fim unice… chiar şi când este vorba de îmbrăcăminte.

Călătoriţi foarte mult. Ce trucuri de stil aţi împrumutat de la femeile din alte culturi?

În primul rând, să fiu relaxată.

Aţi apelat vreodată la serviciile unui stilist? Mizaţi pe inspiraţia personală pentru alcătuirea un look sau consideraţi necesară opinia unui specialist?

Întotdeauna sfatul unui specialist este binevenit şi apreciez munca acestor oameni. Nu am un stilist personal…. în schimb, am prietene sincere şi să nu uităm că oglinda este cea mai fidelă şi onestă prietenă a omului.

 

HOME

Care este obiectul de artă preferat pe care îl deţineţi?

Un tablou de Valeriu Mladin.

Unde locuiţi?Bucureşti.

Ce lenjerie de pat folosiţi?

Din mătase.

Băutura favorită?

Apa plată.

Filmul preferat?

„Poziţia copilului.

Muzica preferată?

Jazz.

Telefonul mobil?

IPhone.

Cartea preferată?

„Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt.

Maşina?

De teren.

Florile?

Trandafirii.

Magazinul preferat?

Ethan Allen.

Revista?

VIVA!

 

 BEAUTY

Parfumul preferat?

Casa Amouage.

Rujul?

Estée Lauder.

Fondul de ten?

Armani.

Mascara?

Estée Lauder.

Produsele de

îngrijire a părului?

Joico.

Pasta de dinţi?

Rembrandt.

Săpunul /gelul de duş?

Amouage.

Crema de faţă / corp?

Dior / Amouage.

 

 DRESSING

Ce brand de lenjerie intimă preferi?

Agent Provocateur.

Designerii preferaţi?Dior, Valentino.

Rochia preferată?

Neagră.

Pantofii de seară favoriţi?

Manolo Blahnik.

Blugii?

Current /Elliott.

T-shirturile?

Nu port t-shirt.

Cămaşa?

Valentino.

Sacoul?

Alexander McQueen.

Ceasul?

Nu port ceas.

Geanta?

Céline.

Accesoriile?

Bijuteriile supradimensionate.

 

ANA ANDREI, Foto: Cristi Duminecioiu, arhiva personală

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton