Stil de vedeta: Rochii de seara cu spatele gol

 Adina Rosetti
.

Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu sunt intotdeauna rochiile cu spatele gol. Sunt senzuale si provocatoare, indiferent de lungime sau culoare, iar vedetele le adora, asa ca iti propunem sa te lasi inspirata de ele si sa alegi varianta care ti se potriveste.

 

Daca mergi la o petrecere sofisticata, atunci alege o rochie eleganta, dintr-un material pretios, dupa modelul lui Anne Hathaway la ceremonia Globurilor de Aur sau al lui Renee Zellweger la o gala in memoria regretatului designer Alexander McQueen. Daca optezi pentru o rochie cu spatele gol si cu trena, precum Maria Menounos sau Jennifer Lopez la Oscaruri, atunci tine minte ca o astfel de rochie se poarta intotdeauna cu atitudine!

 

Varianta „lady in red” nu se demodeaza niciodata, o demonstreaza tinuta fabuloasa a Sofiei Vergara la premiile Emmy si cea a actritei Amber Heard la o premiera de gala din Los Angeles. Alege rosul si vei fi cu siguranta regina petrecerii! Iar daca ai intr-adevar curaj, poti incerca o rochie mini cu spatele gol, asa cum au facut-o Zoe Saldana si Blake Lively.

 

Foto: Hepta

 

[gallery ids=""]

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton