Stil de vedetă: Lupita Nyong’o

 Adina Vilcea
.

Încă din 2013, când a dat lovitura cu filmul „12 Ani de Sclavie”, Lupita NyongO (33 ani) s-a remarcat prin aparițiile sale deosebit. Inspiră-te și tu din stilul frumoasei actrițe de origine kenyană.

 

Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar obținut pentru filmul „12 Ani de Sclavie”, a adus-o în lumina reflectoarelor pe Lupita Nyong’o. Încă de atunci, actrița de culoare  s-a remarcat prin stilul său efervescent, devenind un adevărat fashion icon. Aparițiile sale sunt impecabile, iar designerii și casele de modă se înghesuie să o îmbrace la evenimentele la care participă. Nu doar aparițiile la evenimentele important sunt stylish, ci și cele din timpul liber. Actrița preferă culorile puternice care, în contrast cu nuanța pielii, au un efect wow. Nuanțele de lila și verde sunt preferatele ei, iar mai nou, pentru un plus de efect, a început să-și acopere podoaba capilară cu tot felul de turbane. Inspiră-te și tu din stilul Lupitei Nyong’o și poartă culori în tonuri puternice.

 

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton