Stil de vedetă: Gigi Hadid

 Adina Vilcea
.

Gigi Hadid este cel mai hot model al momentului, iar stilul sau vestimentar reprezinta o sursa de inspiratie pentru multe fashioniste. In varsta de 21 de ani, frumoasa blonda uimeste de fiecare data prin aparitiile sale cool, iar fotografii de street style o adora.

 

Gigi Hadid nu trece neobservata nici pe catwalk, dar nici pe strada. Renumita pentru combinatiile sale indraznete: pantaloni negri de piele si top-uri din satin sau rochii de mătase cu blana, modelul este o adevarata sursa de inspiratie. Desi prefera sa poarte mai mult tenisi in loc de pantofi cu toc, Gigi Hadid incearca intotdeauna sa fie diferita. Albul este nuanta ei preferata, la fel si denimul, insa de multe ori o vedem si in outfit-uri ceva mai glam, iar de curand tinutele monocrome au devenit un fel de semnatura a ei. Accesoriile de care nu se desparte atunci cand iese in oras sunt ochelarii de soare si gentile incapatoare. Inspira-te si tu din stilul ei si cu siguranta nu vei trece neobservata. Insa nu uita, si atitudinea cu care iti porti hainele conteaza la fel de mult.

 

Adina Vilcea

Foto: Hepta

Gigi HadidGigi Hadid

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton