Special Viva! Ovidiu Buta comentează ţinutele de la Premiile Grammy

 Florentina Liutic
.

Dintre toate decernarile de premii muzicale, Grammy ramane, de departe, preferatul meu. Nu este deloc scortos, este condimentat cu „accidente” (fashion) mai mult sau mai putin fericite si intotdeauna te face sa razi cu hohote.

 

Cum orice party are petrecaretul lui vedeta, la fel se intampla si la Grammy unde intotdeauna va exista cineva care sa polarizeze toata atentia. De data aceasta insa putem vorbi despre exceptia care confirma regula cata vreme Adele a reusit sa o strecoare langa ea si pe Beyonce, reparand astfel atat o nedreptate muzicala, cat si una vestimentara. Pentru ca, cel putin pentru mine, Beyonce poate fi considerata castigatoarea acestei editii la un premiu care nu se acorda niciodata oficial, cel pentru stil vestimentar.

 

And the winners (and loosers) are:

 

  1. Beyonce

Spectacular! Este singurul cuvant care poate sa descrie perfect atat aparitia lui Beyonce cat si showul ei. Stilistii au plecat de la imaginea lui Venus din Millo si a Fecioarei Maria iar designerul Peter Dundas a imaginat rochiile aurii,  complet brodate, si accesoriile pe care cantareata le-a purtat pe masa transformata in scena, tot o referinta biblica, de data aceasta la Cina cea de taina'.

 

  1. Adele

Hello! In sfarsit putina culoare pe Adele, dupa lunga ei perioada de negru absolut. Si vorbim de o culoare greu de purtat dar care o serveste foarte bine. Mai putin fericita este rochia putin batranicioasa, putin prea complicata.

 

  1. Solange

Probabil Solange si-a dorit sa aduca un omagiu noului Star Wars cu aceasta rochie Gucci, cu reflexe metalice. Din nou vorbim despre o culoare curajoasa dar si de o coafura nefericita, un fel de explozie la fel de SF ca si filmul de mai sus.

 

  1. Santigold

Din nou Gucci, dar intr-o interpretare foarte interesanta: scolarita care face striptease sau stripteuza care merge la scoala. Cum doriti voi.

 

  1. Jennifer Lopez

O explozie de roz si un stil extrem de sexy care deja ii poarta numele. Jennifer se joaca de ceva timp de-a diva absoluta si, cel putin de data aceasta, i-a si iesit. Probabil piciorul care iese fortat din slitul adanc este un fel de omagiu adus ticurilor de pe covorul rosu ale Angelinei Jolie.

 

  1. Crissy Teigen

Lady in black. O aparitie perfecta, intr-o rochie perfecta. Ce se mai poate adauga decat ca ea reuseste de data aceasta sa ne serveasca un sofisticat striptease cu pipeta: putina piele la vedere, atata cat trebuie, exact unde trebuie.

 

 

PROST IMBRACATI

 

  1. Katy Perry

Katy este maestra aparitiilor dubioase, inspirate in mare parte de pe Cartoon Network. De data aceasta ea se infatiseaza publicului intr-un fel de prezervativ couture, bordat cu pene roz, o rochie care ii modifica in mod nefiresc proportiile corpului.

 

  1. Girl Crush 

Cred ca madam Crush este un fel de Corina Ciorba  a lor, dar fata de ea, Girl reuseste sa dea nastere unuia dintre cele mai comice momente ale serii cu aceasta rochie care ne face sa credem ca, in lipsa unei cabine in care sa se schimbe, ea a ales sa foloseasca unul din bazinele cu bile de plastic in care iti arunci copilul cat mergi la cumparaturi.

 

  1. Cee Lo Green

Atunci cand esti constient ca nu vei fi premiat niciodata, cel mai bine ar fi sa te premiezi tu pe tine. Cam aceasta cred ca este filozofia din spatele aparitiei aurite a lui CeeLOO care, cel putin la nivel declarativ, si-a dorit sa arate ca un…premiu. Din pacate pentru el, a aratat ca varianta ieftina a Omului de tinichea.

 

  1. Joy Villa

Asta cu politica pe covorul rosu intotdeauna va arata ca zacusca intr-un restaurant cu o stea Michelin: deplasata. Joy ne avertizeaza ca ea (sau altii) vor face America Great Again. As fi preferat insa sa inceapa aceasta revolutie cu propria ei aparitie.

 

  1. Jacqueline Van Bierk

Uite o doamna care inca traieste in perioada CD-urilor, dar ma gandesc ca tot arata mai interesant asa decat intr-o rochie din USB-uri, nu? O rochie hidoasa care pare gandita de un student cu ifose de la o Academie de Arta mioritica.

 

Mentiuni:

 

Laura Pausini in Valentino Couture. Un look fooooarte serios, monahal, dar care, prin contrast cu circul vestimentar dezlantuit pe covorul rosu, ne face sa o acceptam mult mai usor.

 

Celine Dion arata nefiresc de sexy si puternica pentru o femeie al carui stil vestimentar putea fi descris pana de curand drept Romartizana Couture'. Rochia este perfect aleasa si se aseaza bine pe cantareata.

 

Citeste si:

Adele i-a dedidicat premiul cel mare lui Beyonce

6 tinute purtate de Jennifer Lopez la premiile Grammy de-a lungul timpului

Castigatorii Premiilor Grammy 2017

 

AdeleAdele

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton