Sore a pregătit deja prima rochiţă pentru fetiţa ei

 Florentina Liutic
.

Erin, fetiţa lui Sore, se va naşte în luna martie, dar artista i-a pregătit deja prima rochiţă. Albă, cu broderie aurie, rochiţa este o replică a unei rochii din colecţia de haine pe care Sore a lansat-o.

 

sore1

 

Momentul naşterii se apropie cu paşi repezi, iar Sore, scorpion meticulos după cum se descrie, încearcă să pună totul la punct până la venirea pe lume a lui Erin.

 

„Am senzatia ca in urmatoarele trei luni trebuie sa pun absolut totul la punct pentru urmatorul an pentru ca nu am idee cum si cat imi va schimba bebelusa viata (toti imi spun ca 180 grade este raspunsul) si tocmai pentru ca sunt un scorpion meticulos si calculat, imi place sa stiu ca am un plan amanuntit, profesional vorbind. Call me crazy, (sau poate sunt hormonii doar.)'

 

sore2

 

Prin urmare, Sore îşi petrece în această perioadă mare parte a timpului în atelierul de creaţie unde a fost creată şi rochiţa pentru Erin, un prim exemplar dintr-o colecţie dedicată micilor fashioniste.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton