Soluția de urgență pentru picioare obosite

 Cristescu Catalina
.

Ai stat toată ziua pe tocuri? Ai avut o seară intensă de petrecere? În mod cert ai picioarele umflate, iar dacă ai purtat pantofi stiletto degetele te dor îngrozitor. Iată soluția rapidă pentru picioare obosite.

[gallery ids="2424474,2424471,2424470,2424469,2424468,2424467"]

 

Nu știu voi, dar eu recunosc că după o seară în care am dansat fără oprire, ori o zi în care am alergat prin tot orașul pe tocuri, pur și simplu visez la papuci de casă moi, cu multă, multă blăniță.

Ori aș da un regat pentru o pereche de balerini sau de teniși. Dar pentru a arăta bine câteodată plătim prețul asumat al picioarelor umflate și chinuite.

Citește și:

Manichiură perfectă? În ce ordine trebuie să-ți dai unghiile cu lac

5 tendinţe despre păr de care trebuie să uiţi anul acesta. S-au demodat

Buuuun, ai ajuns acasă, te descalți cu mare greutate și ai vrea să le oferi picioarelor tale starea de confort după care tânjește fiecare celulă din tălpi sau din degete.

Fă băi la picioare în care alternezi apa caldă cu apa rece! Timp de 15 minute în total, ține picioarele în apă caldă 3 minute, apoi în apă rece 1 minut, și ia-o de la capăt până se scurg cele 15 minute alocate acestui tratament.

La final, aplică o cremă specială pentru picioare. Dacă nu ai, e ok și cea de corp, mai pui niște șosete pufoase și începi să te simți ca-n paradis!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton