Smart shopping! Cele mai stylish cămăşi sub 100 de lei

 Pirvu Cristina
.

Camasile bine alese pot face diferenta intre un outfit desavarsit si unul previzibil.

Fie ca alegi sa o porti la birou, la un cocktail party ori in vacanta, trebuie sa stii cateva trucuri de styling pentru a compune tinute stylish si surprinzatoare. Iar daca acestea vin si sub forma unor achizitii smart, la reducere, cu atat mai bine. Am selectat cele mai versatile si cele mai cool camasi pe care trebuie sa le adaugi in arsenalul tau de sezon.

 

Camasa sic

 

Aceasta camasa poate fi integrata cu succes intr-un outfit de birou sau unul casual. O poti purta cu pantaloni cu talie inalta sau loose fit in culori contrastante, cum e rosul sau albastru electric, dar o poti si „cuminti intr-un outfit cu pantaloni gri ori albastru-inchis.

Shop now:

departmentstore.ro 99,9 lei

 

Camasa cu buline

E o piesa pe care o poti purta la un cocktail party ori o poti integra intr-un outfit de zi. Mixeaz-o cu pantaloni largi, in culori deschise, pentru a obtine o tinuta relaxata, ori poart-o cu o fusta midi, plisata, dintr-un material vaporos pentru a-i potenta accentele romantice.

Shop now:

departmentstore.ro 79,9 lei

 

Camasa stylish

Cu un croi atipic si in culoarea-vedeta a sezonului, camasa aceasta e un must-have. Poart-o intr-o tinuta all red sau cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si botine ori pastreaz-o ca piesa centrala si alege piese in culori neutre in completare.

Shop now:

departmentstore.ro 99,9 lei

 

Camasa in dungi

Cu o bereta si o rochie-salopeta din denim ori cu pantaloni negri, de inspiratie masculina, trei sferturi, sosete negre si pantofi in aceeasi culoare, cu sireturi si toc jos, poti transforma aceasta camasa intr-o piesa ultra cool.

Shop now:

departmentstore.ro 99,9 lei

 

Camasa cu volane

Are un aer romantic, ce poate fi potentat cu o fusta conica pana la genunchi ori o pereche de jeansi largi, evazati, dar pentru un look surprinzator, o poti mixa cu pantaloni de inspiratie masculina si cu o pereche de pantofi cu sireturi, in acelasi spirit.

Shop now:

departmentstore.ro  99,9 lei

 

Foto: vogue.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton