Secrete de frumuseţe oferite de Oana Cuzino

 Adina Vilcea
.
Oficial este toamna, insa soarele este la fel de puternic, iar pielea este cea mai expusa.Daca vrei sa arati bine si sa te simti bine urmeaza sfaturile Oanei Cuzino.
Oana Cuzino

De curand ne-am intalnit cu Oana Cuzino si am intrebat-o care sunt regulile de care tine cont atunci cand vine vorba de frumusete. Vedeta tv ne-a oferit cateva pont-uri simple, dar cu rezultate incredibile in timp.

Oana Cuzino: Sa purtam crema solara pentru ca, din pacate, soarele este mult mai periculos si multe fete se confrunta deja cu petele generate de UV. Un alt lucru de care trebuie sa tinem cont este igiena. Din cauza caldurii se pot exacerba tot felul de leziuni care sunt total inestetice. Importanta este si hidratarea, sa consumam minim doi litri de apa, sa nu facem abuz de fructe si sucuri de fructe,  daca tinem la silueta noastra, ci mai degraba sa ne indreptam catre salate si legume.

Adina Vilcea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton