Romantic style

 Revista VIVA
.

Romantic style

Romantic style

In sezonul primavara-vara 2006 putem foarte bine sa ne punem pe cap o palarie cu boruri largi sau o palarie clopot, sa arboram un colier gigant, sa ne agatam pe umar o geanta imensa (in care sa incapa toata panoplia unui weekend petrecut oriunde numai acasa nu) si sa ne ascundem in spatele unor ochelari gigantici…

Dar care sunt tendintele in coafura? Nu este coafura accesoriul cel mai grozav care ne poate pune in valoare?

De la Rio la Tokio, de la Londra la Montreal, de la Paris la New York, femeile isi afirma personalitatea si isi cultiva feminitatea. Caci despre asta este vorba.

Cele mai importante tendinte in hair styling in acest sezon au un numitor comun: feminitatea. Asadar, incearca un blond cat mai natural cu noua vopsea Garnier.

Ingrijeste-ti apoi parul cu samponul si balsamul Pantene Antirupere plus unul din sampoanele Dumb Blonde la la Tigi sau Care Line de la Keune care refac nivelul de hidratare a firului de par, oferindu-i suplete, moliciune si flexibilitate.

Exclusiv in saloanele de coafura insa, poti beneficia de cateva solutii miraculoase: masca Chroma Perfect de la Kérastase, masca Sensi Post, tratamentul exfoliant Soft Peel sau gelul antimatreata Power Clean, toate trei de la LOréal Professionnel.

Pentru partea de styling, aplica spray-ul pentru volum de la radacina Amplify Volumizing System de la Matrix si apoi spuma de par Studio Perfect Style de la LOréal Paris.

Pentru bucle, incearca peria Revlon sau ondulatorul Remington, iar pentru tusa finala, foloseste fixativul Wellaflex de la Wella, Air Trix de la Matrix sau Lycra Flex de la Schwarzkopf.

Excelent pentru finisajul parului uscat si coafat, pentru o textura cosmetica fina si delicata este Pure Gloss de la LOréal Professionnel.

De Luana Pesa; Fotografii: Octav Nitu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton