Regina Letizia a Spaniei – Secretul din spatele apariţiilor sale zen

 Florentina Liutic
.

Regina Letizia a Spaniei a început anul în forţă, fiind prezentă luna aceasta la diverse evenimente.

 

Fosta jurnalista, acum în vârstă de 43 de ani bifează apariţie după apariţie, toate reuşite nu doar din punct de vedere vestimentar, ci şi al felului în care se comportă.

 

Extrem de activă, Letizia şi-a găsit de-a lungul timpului un anumit echilibru interior şi asta datorită unei străvechi discipline indiene.

 

Letizia fascinează prin implicarea sa în diverse cauze, iar energia şi echilibrul de care da dovadă îşi au originea în practicarea exerciţiilor de yoga.

 

De 10 ani, Letizia practică yoga, iar acest lucru este extrem de evident. Dintre toate formele de yoga existente, regina a ales Iyengar Yoga, o formă de Hatha Yoga, în cadrul căreia se pune accent pe detalii, precizie și aliniament.

 

Acest tip de yoga preupune extrem de multă disciplină, dar te ajută să obții o postură corectă și să-ți remodelezi și vindeci corpul. La începuturi, a fost folosită şi în medicină, iar acum, combinată cu respiraţie controlată ajută la identificarea şi remedierea problemelor corpului. Se presupune că o postură greşită sau dezechilibrele de la nivelului sistemului osos cauzează probleme interne.  Iyengar Yoga ajută astfel să-ţi rezolvi diverse probleme şi să-ţi remodelezi corpul.

 

Foto: Hepta

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton