Reducere de Black Friday la produse și jucării pentru copii

 Oana Pantazi
.

Numărătoarea inversă a reducerilor a intrat în linie dreaptă – mai sunt doar 4 zile până ce se dă startul cumpărăturilor de Black Friday!

Pe data de 18 noiembrie începe Black Friday în majoritatea magazinelor, oferta fiind extrem de variată, de la produse electronice și de telefonie mobilă, cosmetice, ceasuri și bijuterii, haine, încălțăminte și accesorii fashion, până la cărți și materiale didactice. Oferta se va prelungi și în următoarea săptămână, cele mai multe magazine anunțând reduceri și pentru weekendul care începe pe 25 noiembrie.

Dat fiind că se apropie Sărbătorile, interesul pentru jucării și produse pentru copii este imens, cu atât mai mult cu cât listele pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun sunt deja definitivate. Așadar, este momentul potrivit să începi căutarea și să alegi, dintre nenumăratele oferte, jucăria preferată a copilului tău. Lego, jocuri interactive, tablete, cărți și haine pentru copii, toate vor fi reduse substanțial în perioada de Balck Friday, iar magazinele te așteaptă să le vizitezi.

Iata magazinele care oferă reduceri la produse și jucării pentru copii de Black Friday:

Noriel

Elefant.ro

Nichiduta.ro

Best Kids

Jucarie.ro

beKid

Edu class

bebebliss

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton