Răsfaţă-te de Black Friday cu cele mai bune produse de beauty!

 Florentina Liutic
.

Rujuri, creme, parfumuri te aşteaptă de Black Friday să le cumperi la preţuri promoţionale. Zeci de produse de beauty create să se potrivească stării tale de spirit, dar şi tipului de ten pot fi acum ale tale.

 

Iată câteva dintre magazinele pe care nu trebuie să le ratezi în următoarea perioadă dacă vrei să ai în beauty case cele mai noi şi mai bune produse de înfrumuseţare:

 

Nailshop.ro este un magazin de unghii false, unde găsiți tot ce aveți nevoie pentru manichiură și pedichiură. Produse sunt profesionale şi pot fi achiziţionate la cele mai mici prețuri. Pentru Black Friday, Nail Shop şi-a propus să se ridice la înălţimea aşteptărilor voastre. Astfel, promoţiile vor ”intra” pe site înainte de miezul nopţii, în noaptea de 19 spre 20 noiembrie ( joi spre vineri), mai precis în intervalul orar 22.00-23.59, va continua pe tot parcursul zilei de vineri, 20 şi se va încheia la ora 03.00 în dimineaţa zilei de sâmbată (21 noiembrie).

 

La Cupio.ro, găseşti produse şi accesorii pentru manichiură, produse make-up şi o gamă completă de cosmetice profesionale. De Black Friday, site-ul te aşteaptă cu cele mai mari reduceri din an. În perioada 20-22 noiembrie, peste 2.000 de produse de beauty vor fi şi mai tentante datorită preţurilor mici.

 

Soleshop.ro s-a pregătit de Black Friday cu mega oferte la parfumuri, cosmetice, accesorii fashion, ochelari de soare, genţi, ceasuri şi bijuterii. Reducerile încep de vineri, 20 noiembrie şi continuă tot weekend-ul. Tot ceea ce trebuie să faci este să te autentifici din timp pentru a efectua o comandă în maximum 60 de secunde.

 

La Hiris.ro găseşti parfumuri, cosmetice, dar şi ceasuri şi seturi cadou, unele dintre ele aflate deja la promoţii speciale de toamnă, reducerile ajungând până la 60%.

 

Pentru că a venit momentul să te răsfeţi, la Emag.ro s-a pregătit în mod special pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an. Oferta de produse de îngrijire personală şi cosmetice este extrem de mare la a 5-a ediţie de Black Friday. Pentru a comanda de oriunde, asigură-te că ai instalată aplicaţia eMag pentru mobil.

 

Soleshop.roSoleshop.ro

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton