Prinţesa Charlotte se transformă într-o mică fashionistă

 Florentina Liutic
.

La doar 8 luni, Prinţesa Charlotte este sursa de inspiraţie a unei colecţii create de brand-ul Seraphine, unul dintre preferatele Ducesei de Cambridge.

 

Colecţia a fost creată având ca sursă principală de inspiraţie tartanul purtat de Prinţesa Charlotte la 6 luni aşa cum a apărut într-o fotografie făcută de mama ei, dar adorat şi de Prinţesa Diana cu ani în urmă.

 

În timpul în care a fost însărcinată atât cu George cât şi cu Charlotte, Kate a purtat numeroase ţinute cu acest material imprimat create chiar de Seraphine, un brand preferat şi de alte reprezentante ale monarhiilor. Rochiile alese de Kate s-au vândut incredibil de bine, fiind sold-out în timp record.

 

Noua colecţie pentru copii creată de Seraphine se numeşte „The Diana Award Collection' şi a apărut la cererea Fundaţiei Diana Award, umând ca 12% din vânzarea pieselor vestimentare să revină organizaţiei care se ocupa de problemele copiilor.

 

Dedicată în special fetiţelor, colecţia conţine rochiţe din tartan şi catifea, mantouri în nuanţe de roz, bej sau bleu, iar brand-ul a ales să-şi promoveze noile creaţii cu ajutorul unor fetiţe la fel de simpatice precum Charlotte.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton