Precieuse, Lumiere, Purete - Cele 3 stari marca Bvlgari

 Revista VIVA
.

Precieuse, Lumiere, Purete – Cele 3 stari marca Bulgari

Precieuse, Lumiere, Purete – Cele 3 stari marca Bvlgari

Bulgari

Casa de bijuterii de lux Bvlgari a devenit un nume cu greutate si in industria parfumurilor, in ultimii 15 ani, creand nu mai putin de 19 parfumuri. A venit insa momentul ca Bvlgari sa se reinventeze si sa se lanseze si in domeniul produselor cosmetice.

Nu mai putin de trei linii destinate intretinerii au fost create in ultima perioada in laboratoarele Bvlgari: Precieue, Lumiere si Purete. Si toate contin acele ingrediente recunoscute pentru efectele anti-rid si stralucire.

Produsele vedeta sunt cremele anti-rid si serul Lumiere. Toate aceste produse vor fi vandute la inceput doar in Italia, din luna octombrie a acestui an.

Femeile care aleg sa se cazeze in hotelurile Bvlgari din Milan sau Bali nu vor regreta alegera facuta, intucat se vor putea rasfata cu aceste creme magice. In plus, Bvlgari va deschide un centru de frumusete cu 11 etaje, Ginza Tower, in Tokio.

Preturi: crema anti-rid, 50 ml – 210 euro, Serul Lumiere, 30 ml – 130 Euro

Un text de: Florentina Liutic, Foto: arhiva Edipresse.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton