Pepita Rose

 Florentina Liutic
.

FREYWILLE dezvaluie noua colecție Pepita Rose – o fuziune de trandafiri romantici pe un fundal pepit, o colecție de bijuterii chic, cu o tema artistica reinventata.

 

Pentru realizarea acestui elegant design artiștii FREYWILLE s-au inspirat din arta dansului și imaginea dansatoarei de flamenco spaniol Josefa de Oliva, cunoscuta și sub numele de Pepita, cea care în secolul al 19-lea a fermecat publicul unei Europe boeme. Ca un omagiu adus micuței artiste, o minunata specie de trandafir îi poarta numele: Pepita Rose. Romantica floare își poarta petalele dansând prin designul geometric în nuanțe de alb și negru, aidoma Pepitei pe scena. Colecția este disponibila și într-o varianta minimalista, fără decorul din trandafiri.

 

Pepita Rose aduce la viața prețiosul email printr-un dans al contrastelor. Cu sau fără prezența minunatei roze, noua colecție FREYWILLE va scoate din anonimat orice ținuta.

 

Aceasta colectie poate fi achizitionata si online, pe  http://shop.freywille.com/ro

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton