Patru cântărețe, aceeași obsesie costisitoare

 Oana Popoiag
.
Alina EremiaAlina Eremia

 

Moda vine și pleacă, dar se pare că unele lucruri rămân în trend. Mai ales când primesc o mână de ajutor din partea vedetelor. Alina Eremia, Inna, Sore și Andreea Bălan parcă s-au vorbit între ele, făcând o pasiune pentru același accesoriu, căruia nu i-a rămas îndiferentă nici măcar Beyonce.

 

În ciuda faptului că evită pe cât posibil să se îmbrace similar, cântărețele noastre s-au atașat de cureaua galbenă creată de celebrul brand Off-White, care face senzație peste ocean.

Patru cântărețe, aceeași obsesie

Adepte ale stilului sport-cool, Alina Eremia, Inna, Sore și, mai nou, Andreea Bălan, au făcut o pasiune pentru acest accesoriu, pe care îl poartă adesea atât pe scenă, în concerte, cât și în viața de zi cu zi.

 

Nu e de mirare că artistele noastre au făcut o mică obsesie pentru accesoriul cu pricina. Versatilă și capabilă să scoată din încurcătură și cea mai banală ținută, celebra curea se regăsește și în garderoba lui Beyonce.

 

Desigur, obrazul subțire cu cheltuială se ține, așa că prețul accesoriului preferat al vedetelor este destul de piperat. Trebuie să scoți din buzunar circa 594 de euro pentru această curea fabricată din nylon și poliester. Există însă și varianta accesibilă, la circa 155 de euro. Indiferent de sumă și de model, mai trebuie luat în calcul un lucru: item-ul supranumit 'industrial belt' este deja sold out pe site-ul oficial.

 

Citeste si:

Laura Cosoi a publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

EXCLUSIV! Motivul pentru care Keo şi Misty au ascuns naşterea fetiţei: „Am preferat să…'

Oana Popoiag

Foto Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton