Paştele în familia regală britanică. Uite ce ţinute au purtat regina şi doamnele din înalta societate!

 Florentina Liutic
.

Ca în fiecare an, familia regala britanică a petrecut Paştele împreună, însă anul acesta au existat si o serie de absenţe notabile.

 

Regina Elisabeta a II-a a întâmpinat sărbătoarea îmbrăcată în galben şi avându-le alături pe fiica ei Anne, dar şi pe nepoatele Eugenie şi Beatrice. Toată lumea care a asistat la slujba religioasă de la catedrala St George din Windsor a fost extrem de elegantă, doamnele din înalta societate purtând paltoane şi pălării foarte elegante accesorizate cu pantofi cu toc.

 

Prinţul William şi familia lui, ca şi Prinţul Harry a lipsit de la slujba religioasă. William s-a aflat în Kenya pentru a continua efortul împotriva braconajului, dar şi pentru a asista la nunta unei foste prietene.

 

În aceste condiţii, Kate a preferat să rămână acasă alături de cei doi copii ai lor, George si Charlotte şi a primit, mai mult ca sigur, vizita familiei sale.

 

Foto: Hepta

 

Regina Elisabeta a II-a si printul consort PhilipRegina Elisabeta a II-a si printul consort Philip

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton