Pantofii prinţesei Charlotte

 Florentina Liutic
.

Prima apariţie a Printesei Charlotte în balconul Palatului Buckingham la parada Trooping the Colour, nu a rămas fără urmări.

 

charlotte1

 

Îmbrăcata într-o rochiţa roz pudrat si încălţată cu o pereche de pantofiori în aceeaşi nuanţă, Charlotte a fost extrem de eleganţa, iar look-ul său a fost analizat în detaliu.

 

Se pare că toate mamicile de fetiţe şi-au dorit pentru copilele lor o pereche de pantofiori precum cei purtaţi de Charlotte şi produşi de brand-ul Early Days.

 

Vânzările firmei au explodat după cea mai recentă apariţie a fetiţei, iar managerii sunt îngrijoraţi de modul în care vor reuşi să onoreze toate comenzile.

 

Cei care vor cu orice preţ aceşti pantofiori trebuie să aştepte aproximativ 2 luni până îi primesc. Nu este pentru prima data cand Charlotte incalta o pereche de pantofi produsi de acest brand, iar Printul George, fratiorul ei, a fost primul care a avut incaltaminte de piele produsa de Early Days.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton