(P) Vrei o schimbare de look? Încearcă o vopsea semipermanentă și bucură-te de nouă ta culoare de păr!

 advertising.ringier
.

Se spune că la fiecare schimbare de anotimp este bine să îți faci o mică schimbare de look: fie să alegi o nouă tunsoare, o nouă culoare de păr, poate să încerci un nou tip de machiaj sau poate să îți faci o procedura cosmetică (de exemplu extensii de gene). Schimbările de look îți oferă încredere și te ajută să te simți mereu frumoasă și diferită, așa că profită cât poți de acestea. Nu trebuie să fie schimbări radicale, ci pur simplu să îți îmbunătățești imaginea. 

De regulă, cel mai simplu este să optezi pentru o nouă coafură sau pentru o nouă culoare a părului. Ai observat cât influențează imaginea ta chiar și simplă schimbare a cărării? Părul joacă un rol foarte important în construirea imaginii tale și trebuie să fie totul îngrijit. Este suficient să îți tunzi vârfurile la câteva luni sau ori de câte ori observi că nu mai arată sănătos și să folosești produse de îngrijire adecvate tipului tău de păr. 

Alege o vopsea semipermanentă pentru un păr de invidiat

Dacă îți place să îți schimbi des culoarea părului sau dacă nu ai găsit încă o culoare care să te încânte suficient, recomandarea noastră este să încerci o vopsea semipermanenta. Astfel, nu îți vei degrada părul prin proceduri de decolorare sau cu vopsea permanentă și te vei bucura de o culoare nouă timp de câteva săptămâni. 

Vopseaua semipermanentă este o vopsea ce nu conține amoniac, astfel încât părul vafi protejat și își va menține sănătatea și strălucirea. Acest tip de vopsea nu rezistă la fel de mult că o vopsea clasică, însă oferă o culoare frumoasă ce rezistă până la 20 de spălări. Nu trebuie să îți faci griji: vei scăpa ușor de vopsea, cu fiecare spălare și pe măsură ce se va decolora, nu va arată inestetic. 

De unde poți să comanzi cea mai bună vopsea semipermanentă?

I În cazul în care îți dorești să încerci o colorare temporară a părului, îți recomandăm să folosești produse profesionale. Acestea se remarcă prin ingrediente de calitate și prin faptul că vor rezistă mult mai bine pe păr. Ca să îți fie mai ușor, poți comanda vopseaua online, de la un magazin de profil. Îți recomandăm orice vopsea semipermanenta de la ProCosmetic, având în vedere că pe site sunt disponibile numeroase produse. Poți alege vopsea de la următoarele branduri și nu numai: Alfaparf, L’Oreal Professionnel, Londa Professional, Wella Professionals, Lakme. Totuși, ține cont că nu toate tipurile de vopsea semipermanenta vor avea rezultatul scontat: spre exemplu, dacă ești brunetă și îți dorești o nuanță de roz sau de mov, părul nu va capătă culoarea dorită. Așa că alege o vopsea care să fie adecvată părului tău! 

Sperăm că ți-au fost de folos informațiile prezentate despre vopseaua semipermanentă. Că o concluzie, putem spune că este o metodă foarte bună prin care îți poți schimba look-ul fără efort și fără a-ți deteriora părul. 

Am vrea să știm dacă tu folosești de obicei vopsea de par și dacă da, ce tip alegi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton