(P) Un look cool, cadoul perfect pentru orice bărbat

 Pirvu Cristina
.

Vin sărbătorile de iarnă, dar mai ales perioada cadourilor. Iată ce îţi propunem să îi faci în dar partenerului tău! Cu siguranţă îl vei da pe spate!

O primă variantă ar fi accea de a-i cumpăra un fie un pulover fie roşu, fie o cămaşă în carouri. Sunt perfecte pentru sezonul rece. Le poţi cumpăra din orice magazin, cu siguranţă le vei găsi în colecţia nouă!

A doua variantă ar fi să îi cumperi o tabletă. Bărbaţii sunt împătimiţi ai jocurilor şi pe noul gadget îşi poate descărca aplicaţiile preferate. Această variantă te va face să scoţi ceva bani din buzunar, dar măcar l-ai face fericit, nu?

Aveam si varianta a treia şi cea câştigătoare! Un set complet pentru un cadou care merge la sigur. Produse de îngrijire pentru bărbați, de la branduri care le cunosc nevoile cel mai bine.

Un șampon Head&Shoulders, pentru un păr îngrijit, fără mătreață și, pentru a completa ritualul de îngrijire, un produs Gillette și un prosop din microfibră inclus.
Fie că vrei pur și simplu să te răsfeți, fie că te gândești să „mergi la sigur” cu un cadou care oferă îngrijire completă pentru orice bărbat din viața ta.

Pret H&S: Prețul recomandat este de 46.7 RON*

*Prețul final de la raft rămâne la discreția retailerului

Foto: PR, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton