(P) Tu cat ii poti rezista? Pana la 40% reducere la lenjerie intima de lux!

 Diana Munteanu
.

Curatenia de primavara a lasat loc liber in sertarul tau de lenjerie intima? Atunci nu este un timp mai potrivit ca acum sa adaugi cateva articole noi in colectia ta. Am aruncat un ochi in magazine si reducerile de primavara sunt ispititoare, Sensero Lingerie Store avand cateva promotii cu care suntem siguri ca iti va fi greu sa le rezisti. Magazinul multibrand de lenjerie sexy si erotica propune in acest inceput de primavara zeci de articole de lenjerie sexy de lux cu reduceri de pana la 40%, in oferta regasindu-se seturi complete de lenjerie, corsete, neglijeuri si lenjerie body. Materiale deosebit de fine precum dantela si satinul, designul deosebit de sexy si provocator, fac din aceste piese de lenjerie unele cu adevarat de lux. Gasesti reducerile de lenjerie sexy aici.

Anima serile in doi si completeaza lenjeria sexy cu cate un accesoriu sexy pentru cuplu. Stim cu totii cat de mult ne plac reducerile, asa ca in exclusivitate doar pentru cititorii VIVA avem un cupon de reducere de 20% pentru toate produsele din gama de accesorii sexy disponibila pe www.sensero.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul VIVA20 in casuta de voucher cadou la checkout. Shopping placut!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton