(P) Tratament anticăderea părului- Dr. Kleanthous

 Diana Munteanu
.

La începutul toamnei, ești întotdeauna în cautarea unui tratament anticăderea părului care să repare firele agresate de apa sărată și de temperaturile ridicate și să echilibreze scalpul. Tratamentul pentru păr Dr. Kleanthous rezolvă aceste probleme și previne căderea excesivă, ba chiar poate repara părul albit din alte cauze decât cele care țin de îmbătrânire, precum stresul sau tratamentele agresive.

Tratamentul pentru păr Dr. Kleanthous poate fi realizat în salon iar rezultatele sunt maximizate și prelungite prin utilizarea zilnică a șamponului și a balsamului. Aceste tratament pentru păr este produs în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania și au la bază moleculele de suport celular, recunoscute pentru capacitatea lor regenerativă. Acestea stimulează producția de celule stem, restabilind astfel echilibrul natural al scalpului și prevenind căderea părului.

Pentru a optimiza acțiunea moleculelor de suport celular din serumul tratament, hairstilistul folosește terapia cu ultrasunete aplicată cu dispozitivul Sonostar Matrix, brevetat de Dr. Kleanthous. Tratamentul pentru păr conține 6 ședințe de tratament, desfășurate pe parcursul a 2 săptămâni. Între ședințe, cât și după finalizarea curie, este esențial ca produsele pentru tratamentul părului de la Dr. Kleanthous să fie folosite în rutina zilnică, timp de câteva luni. Terapia cu ultrasunete, însă, se realizează exclusiv în saloanele de înfrumusețare.

Tratamentul pentru păr Dr. Kleanthous este recomandat pentru prevenirea căderii părului și pentru stimularea creșterii noilor fire de păr dar și în cazul unui păr foarte fin și devitalizat, fără volum. După doar câteva săptămâni de utilizare, tratamentul pentru păr oprește căderea și regenerează eficient noile fire iar părul va fi puternic și sănătos.

Pentru utilizarea acasă, șamponul din gama Dr. Kleanthous repară firul de păr deteriorat grație argininei, un amino-acid esențial din compoziția sa. Puterea și elasticitatea fibrei capilare sunt îmbunătățite semnificativ în urma aplicării. Este un tratament pentru păr creat să stopeze căderea părului și apariția mătreței și să diminueze sensibilitatea la nivelul scalpului sau carențele nutritive ale fibrei capilare. Se recomandă utilizarea zilnică timp de 4 săptămâni. Acest șampon se aplică pe părul umed, lăsându-l să acționeze timp de 2 minute.

Acest șampon trebuie să fie utilizat alături de balsamul SILIA cu PH acid (3.0), care reface structura firului de păr, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Previne eficient stresul oxidativ și deteriorarea fibrei capilare. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea sa concomitent cu terapia prin ultrasunete, în salon.

Produsele din gama SILIA Hair Concept de la Dr. Kleanthous sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților, rezultatele lor sunt dovedite clinic și nu prezintă efecte adverse. Aceste produse dar și alte tratamente faciale si corporale sunt disponibile pe www.kleanthous.ro și în THAIco SPA.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton